sila pastikan availability stok yang anda pilih direct dengan saya

klik-klik gambar kat sebelah untuk tgk stok yang ada :)


note; stock updated 11 December 2011

Kami mencadangkan anda memilih item ready stock kami. Bertujuan mengelakkan pihak tuan/puan menunggu lebih lama :)

please please please hormatilah hakcipta saya di blogshop ini segala jenis plagiat tidak dibenarkan

Liza ingin memohon maaf jika mesej di YM Liza lewat balas.... maklumlah berkejar dengan anak2. Mungkin puan boleh send to email juga sebab melalui ym yang tak add saya saya dah tak dapat jumpa penghantar mesej tu :D

jom jadi follower kami :D


Support GCDC Event

Support GCDC Event
23 April 2011

Saturday, July 31, 2010

First Giveaway - CD with NATURE



Syarat-syaratnya;

1)Mesti menjadi follower blog kami, bagi yang ada blog, yang takde blog penyertaan berdasarkan kiriman email :).
2) Umur bayi/anak = tiada limit. Selagi masih berCD
3) Gambar bayi/anak berCD dan bersama alam (ngan pokok k, tanah k, kat taman hijau k apa2 lah asalkan nature)
4) Gambar paling kreatif dan cantik bagi pandangan mata juri2 kami akan menjadi pemenang
5) Maksima 3 keping gambar boleh dihantar (walau tiga2 tu cantik tapi kami pilih satu ajer ;)
6) Bagi yang ada blog mesti tepek gambar di atas di N3 khas anda
7) Bagi yang tiada blog sila attach kan banner giveaway ini bersama gambar2 yang dipertaruhkan
8) Tuliskan kaitan CD dan alam / apa perubahan yang anda rasa selepas be CD. Ini pun menjadi ciri pemilihan pemenang
9) Bermula 1 Ogos 2010 sehingga 5 September 2010
10) Bagi yang mempunyai blog sila tinggalkan link kat bahagian komen kat bawah ya ;)
11) Yang tiada blog saya akan cek melalui email :)

Hadiahnya;

Hadiah Utama
1pc CD + 2insert
jenama
AUTUMNZ Plain Velcro = LAVENDER

Hadiah Kedua
1pc Babytight @ Busha Legging
(boleh pilih ikut saiz dan corak yang available)

Gambar2 para pemenang akan diletakkan di dalam blogshop ini sebagai model :)

jadi apa tunggu lagi jom sertai. yang belum beli CD jom beli dengan kami :)

CLOSED


7 comments:

  1. sgt menarik..tp rasanya takde gambar anak berCD di alam buana ni..hehe! nnti try ajak diorg b'gambar :D

    thanks for the invitation :)

    ReplyDelete
  2. Lynn, inilah masanya ank d alam buana mesti cun/encem hehe takper ada masa nk amik gambar nih

    ReplyDelete
  3. sya nk join gak..tp semua gambar ira ada kt rumah la...skrg ni ada kt kg...tp rasanya semuanya tk menarik la..nanti la sya try ambik post yg menarik... =)

    ReplyDelete
  4. syamila;

    sempat lagi jom join ya :)

    ReplyDelete
  5. Ala darl...xsempat nak ajak anith bergambar...huhu. Terlepas gak la...huhuhu

    ReplyDelete
  6. HUHU TAKPER LAINKALI KLU DAKU BUAT DAKU INFORM LAGI YA :)

    ReplyDelete